Beschrijving
Griekse olijven zwart en groen kant en klaar om ze in salata te gebruiken (met kruiden)
Heerlijke Griekse groene en Kalamata olijven, gemarineerd met sinaasappelschil, rode paprika, zonnebloemolie en wilde kruiden.
Onze gemarineerde olijven kenmerken zich door hun krokante textuur en heerlijke smaak. Ze zijn lekker lekker en zeer voedzaam. Geniet ervan op elk moment van de dag als een gezonde snack. Voeg ze toe aan pizza, tomatensaus of aan een meze-schotel samen met ouzo of bier.
Vacuümverpakkingen verzegelen alle verse smaak en aroma van onze premium olijven en maken opslag zonder koeling mogelijk. Makkelijk op te bergen; gemakkelijk te vervoeren.
Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Volledig gecertificeerd om de hoogste productkwaliteit te garanderen: BRC-certificaat, IFS Food, ISO 22000, ISO 22005: 2007
Griekse olijven en mediterraan dieet
De olijfboom wordt in Griekenland gekweekt sinds zijn voorouders en olijven worden al sinds de prehistorie door Grieken geproefd. Van olympische goden en olympische spelen tot op heden zijn olijven, de vrucht van de heilige Griekse olijfboom, een symbool van vruchtbaarheid, hoorn des overvloeds en vrede.
Griekse olijven vormen een belangrijk onderdeel van het wereldwijd erkende model van het Grieks-mediterrane dieet. Volgens dit model kan dagelijks een klein aantal olijven worden geconsumeerd. Olijven zijn een goede bron van polyfenolen, vitamines, mineralen en antioxidanten. Hun krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen kunnen het algehele welzijn van het menselijk lichaam ondersteunen.